Politie Zeeland


O-8717-2003 AUTOMOBILIST BOTST FRONTAAL OP VRACHTWAGEN


Op de Philipsdam te Bruinisse is vrijdagmiddag rond 15.15 uur een 32-jarige automobilist uit de gemeente Tholen gewond geraakt nadat hij frontaal in botsing kwam met een vrachtwagen.
De automobilist was een aantal auto's aan het inhalen en kon hierbij niet meer op tijd terug naar de rechterrijbaan waardoor hij frontaal op de vrachtauto reed. Omdat hij bekneld zat in zijn auto, moest hij door brandweerpersoneel worden bevrijd. Hij werd met o.a. verwondingen aan zijn been per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De bestuurder van de vrachtauto, een 53-jarige man uit Roosendaal, werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, hij had een gekneusde schouder. De Philipsdam is in beide richtingen tot ca. 19.00 uur afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid over de parallelweg.


Z-8718-2003 AUTOMOBILISTE RAMT LANTAARNPAAL

In haar woonplaats is vrijdagmiddag rond 16.30 uur een 75-jarige vrouw uit Terneuzen met haar auto tegen een lantaarnpaal gereden.
De vrouw kwam vanaf de Vrijheidslaan en wilde op de rotonde rechtsaf de Rooseveltlaan oprijden. Als gevolg van het opvriezende wegdek geraakte ze in een slip en ramde hierbij een lantaarnpaal. De vrouw kwam met de schrik vrij, haar auto werd zwaar beschadigd weggesleept.


W-8719-2003 PORTEMONNEE GEROLD

Van een 66-jarige vrouw uit Middelburg werd vrijdagmiddag in de Konmar in haar woonplaats de portemonnee gerold.
De portemonnee, met daarin een tiental euro's en diverse pasjes, werd tijdens het boodschappen doen weggenomen uit haar schoudertas.


W-8720-2003 AANHOUDING

In Vlissingen is vrijdagmiddag rond 13.30 uur een 28-jarige Goesenaar aangehouden.
De man wordt ervan verdacht zonder enige aanleiding, een 18-jarige vrouw en een 22-jarige man uit België, die op een bankje zaten op het Stationsplein, te hebben bedreigd met een mes. De Goesenaar werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waarna hij in verzekering werd gesteld. Het mes is in beslaggenomen.