3e persbericht van vrijdag 19 december 2003

Eindhoven 19-12-2003 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Aangehouden man verdachte van tweede overval

Uit onderzoek naar de mislukte overval van 14 december op een benzinestation aan de Noord Brabantlaan, (zie persbericht 1 van maandag 15 december) is gebleken dat de aangehouden 22-jarige verdachte ook verdacht wordt van een gewapende overval op woensdag 10 december op hetzelfde pompstation. Bij deze overval werd een bedrag van 600 euro en diverse telefoonkaarten weggenomen. Een op diezelfde dag aangehouden verdachte is korte tijd later op vrije voeten gesteld omdat hij niets met de overval te maken had. Het onderzoek heeft verder duidelijk gemaakt dat de 60-jarige Eindhovenaar die zondagmiddag is aangehouden, niets met de mislukte overval van 14 december te maken te heeft. De man is op vrije voeten gesteld.

Helmond: Verkeerscontrole

Bij een verkeerscontrole op de Hoofdstraat zijn vrijdagmiddag 5 bestuurders bekeurd voor het rijden door het rode licht.

Eindhoven: Verkeerscontrole

Op de Vestdijk zijn vrijdagmiddag tussen 14.25 uur en 14.40 uur, tien bestuurders bekeurd voor het rijden door rood licht. Op de Stationsweg is een bestuurder bekeurd voor een verlopen APK keuring en op de Fellenoord kreeg een automobilist een bekeuring omdat hij over de busbaan reed.

Eindhoven: Rood licht controle

Vrijdagmorgen tussen 11.15 uur en 12.00 uur zijn op de kruising Tongelresestraat Insulindelaan vijf automobilisten bekeurd voor het rijden door rood.