Heuvelrug 9.55 uur

Utrecht 21-12-2003 - Persberichten district Heuvelrug

Alcohol

RHENEN Omdat werd vermoed dat er alcohol in het spel was, controleerde de politie zaterdag omstreeks 23.00 uur een automobilist op de Herenstraat. Na ademanalyse bleek de bestuurder, een 52-jarige man uit Lienden, 350 ugl alcohol in het lichaam te hebben. Een rijverbod en bekeuring waren het gevolg.

LEERSUM Zaterdag rond 24.00 uur controleerde de politie op de Hoflaan een automobilist op alcoholgebruik. De man, een 20-jarige inwoner van Leersum, bleek 520 ugl alcohol in het lichaam te hebben. Een rijverbod en proces verbaal waren het gevolg.

WIJK BIJ DUURSTEDE Op de Rijndijk controleerde de politie zondag omstreeks 3.00 uur een automobilist. De man, een 37-jarige inwoner van Amerongen, bleek 430 ugl alcohol in het lichaam te hebben. Een rijverbod en proces verbaal waren het gevolg.

Aanhouding na agressief gedrag tegen politieman

VEENENDAAL De politie heeft zondag even na 0.00 uur een 30-jarige man uit Veenendaal aangehouden op de Scheepjeshof die zonder aanleiding op een surveillerende politieagent begon te schelden. Ook wilde hij een handgemeen aangaan. De agent voerde samen met een brandweerman controles uit bij horecabedrijven. Omdat de man moeilijk tot bedaren was te krijgen werd de hulp van andere politieagenten ingeroepen waarna de agressieve man kon worden aangehouden en geboeid. Hij is ingesloten op het politiebureau.