Ingezonden persbericht

Politie Gelderland-Zuid

Maandagavond 22 december wordt op televisie door Opsporing Verzocht, het programma van de AVRO, aandacht gegeven aan de zaak van de vermiste 53-jarige Nijmegenaar Hennie Klein Overmeen.

Op donderdag 4 december omstreeks 20.00 uur verliet hij zijn woning aan de Nieuwe Dukenburgseweg. Hij zou die avond een afspraak hebben maar met wie is niet bekend. Hij is die avond niet meer thuisgekomen en zijn verblijfplaats is tot op dit moment onbekend. Normaal gesproken liet Hennie weten waar hij naartoe ging of waar hij was. Hennie maakte meestal gebruik van zijn bromscooter als hij van huis ging, maar op donderdag 4 december heeft hij 's avonds rond 20.15 uur vermoedelijk de bus genomen. Hennie is suikerpatiënt en moet daarvoor medicijnen gebruiken. Die medicijnen heeft hij, toen hij van huis ging, niet meegenomen. Daarom wordt voor zijn leven gevreesd.

In het programma wordt een foto van hem getoond en wordt zijn signalement bekend gemaakt . Aan het publiek worden de volgende vragen gesteld:
Wie heeft Hennie Klein Overmeen na donderdagavond 4 december 20.15 uur nog gezien of gesproken?
Met wie had Hennie Klein Overmeen die donderdagavond 4 december een afspraak?

Degene die deze vragen denkt te kunnen beantwoorden of anderszins over informatie beschikt omtrent hetgeen er met Hennie gebeurd zou kunnen zijn, wordt verzocht de politie te bellen op het telefoonnummer 0900 - 8844

Nijmegen, Zondag 21 december 2003
P.G. Versteegt, Politie Gelderland-Zuid
Mobiel telefoonnummer 06 - 53 71 55 65

---- --

Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
afd. Communicatie
Telefoon tijdens kantooruren:
(024) 327 60 05