Utrecht stad, 09.30 uur

Utrecht 22-12-2003 - Persberichten Utrecht stad

Alcoholcontrole
UTRECHT- Op zondagavond werd er op de Oppenheimlaan, Albert Schweitzerdreef en de Oudenoord een alcoholcontrole gehouden. In totaal werden 680 voertuigen gecontroleerd. 5 Automobilisten hadden teveel gedronken. De hoogst gemeten waarde bedroeg 465 ug/l.

Op maandagochtend werd een 28-jarige automobilist uit Utrecht omstreeks 04.20 uur gecontroleerd op de Bernadottelaan. Onderzoek wees uit dat de man teveel had gedronken. Op het bureau blies hij 650 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Jongen autoinbreker
UTRECHT- Op zondagmiddag werd een jonge auto inbreker aangehouden. Omstreeks 15.10 uur zag een getuige dat een 16-jarige jongen uit Utrecht een autoruit insloeg. Deze auto stond geparkeerd op het Minervaplein. Een getuige zag dit en sprak de jongen hierop aan. De jongen bedreigde hierna direct de getuige en liep weg. De getuige liet zich niet van de wijs brengen en bleef de jongen volgen en waarschuwde de politie. Deze kon de jongen even later aanhouden en insluiten voor verhoor.

Illegaal vuurwerk aangetroffen
UTRECHT- Op zondagavond werd een man aangehouden met een hoeveelheid vuurwerk achterin zijn auto. Omstreeks 21.00 uur reed een 34-jarige automobilist uit Groningen over de Albert Sweitzerdreef. Agenten zagen dozen met vermoedelijk vuurwerk in zijn auto liggen. De man kreeg een stopteken en in de auto werd 30 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. De man werd aangehouden en het vuurwerk werd inbeslaggenomen.