Gemeente Amstelveen

Gewijzigde openingstijden Raadhuis in december

Gewijzigde openingstijden en beperkte dienstverlening

In verband met de komende feestdagen heeft het Servicecentrum van de gemeente Amstelveen, in de peri-ode van 22 december 2003 tot en met 2 januari 2004, zijn dienstverlening en de openingstijden aangepast. Bij het Servicecentrum horen naast het Call center en de Servicebalie, de balies van Burgerzaken, het Wooninformatiecentrum en Bouwen en Wonen. Bij deze balies kunt u onder andere terecht voor reisdocu-menten, rijbewijzen, huwelijk- en partnerregistratie, uittreksels, geboorteaangifte, parkeervergunningen, bouwvergunningen, woonlastenvoorzieningen en woonurgentie. Als u van plan bent om op bovengenoemde dagen langs te komen, loopt u het risico dat u langer dan de normale wachttijd op uw product moet wach-ten. Wij adviseren u dan ook om op andere dagen naar het Raadhuis te komen.

Houdt u er tevens rekening mee dat als u gedurende deze periode een paspoort of Nederlandse identiteits-kaart aanvraagt, u het niet in alle gevallen met 5 werkdagen kunt ophalen.
Om die reden adviseren wij u dan ook om, als u een Nederlandse identiteitskaart of een paspoort nodig heeft, het ruim voor deze periode aan te vragen.

Openingstijden woensdag 24 en 31 december 2003 Servicebalie : 08.30 - 16.00 uur Balie Bouwen en Wonen : 08.30 - 16.00 uur Call center : 08.30 - 16.00 uur Burgerzaken : 08.30 - 15.00 uur

Op 1 januari is het Raadhuis gesloten.

Openingstijden vrijdag 2 januari 2004
Servicebalie, Burgerzaken, Wooninformatiecentrum, balie Bouwen en Wonen en het Call center: 08.30 - 12.30 uur.

Wij wensen u prettige feestdagen.

Servicecentrum
Gemeente Amstelveen