BNN

Geheim optreden van alicia keys bij bnn popsecret

Op dinsdag 4 november gaf de Amerikaanse zangeres Alicia Keys speciaal voor BNN PopSecret een geheim optreden in nachtclub Panama in Amsterdam. Op maandag 22 december van 22.55 uur tot 23.20 uur is bij BNN op Nederland 2 een registratie van dit mini-concert te zien.

Bijna tweehonderd fans waren afgereisd naar de hoofdstad om getuige te zijn van het spectaculaire optreden. In een intieme setting speelde Alicia samen met haar band een aantal van haar grootste hits, waaronder 'Soulclap' en 'Falling'. Daarnaast zong zij die avond onder andere ook de nummers 'Rock With U' en 'You Don't Know My Name' van haar nieuwste album.

Recentelijk is het tweede album 'The Diary of Alicia Keys' van de zangeres uitgekomen en dit album staat inmiddels al op één in de Amerikaanse albumlijst. Ook in Nederland doen haar single 'You Don't Know My Name' en album het erg goed. In het verleden heeft Alicia Keys al diverse top 10 hits gehad in ons land, waaronder 'Fallin', 'Woman's Worth' en 'How Come you don't call me Anymore'.

In navolging van het enorme succes van Het Geheime Optreden van Robbie Williams dat BNN in november 2002 organiseerde, is BNN onder de titel PopSecret met een serie exclusieve optredens van internationale bands en artiesten gestart. Op 23 mei jongstleden kwam Live naar Nederland om speciaal voor BNN PopSecret een geheim optreden te geven voor slechts honderdvijftig uitzinnige fans.