Eemland noord 10.05 uur

Utrecht 22-12-2003 - Persberichten district Eemland noord

Aanrijding met letsel
SOEST Op zondag 21 december heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Wieksloterweg.

Omstreeks 19.10 uur reden 2 fietsers van 17 jaar uit Soest zonder verlichting over de Wieksloterweg. De jongen die aan de buitenkant reed, werd omver gereden door een bestuurder van een rode bestelbus. Hierbij liep hij licht letsel op. Zijn fiets was volledig vernield. De jongen die aan de binnenkant reed, bleef ongedeerd. De dader is onbekend.

De politie vraagt getuige(n) die iets hebben gezien contact op te nemen met politiedistrict Eemland Noord: 0900-88 44.

Mishandeling
SOEST Op zondag 21 december is een 16-jarige jongen uit Soest mishandeld. Omstreeks 18.30 uur fietste de jongen over de Van Weedestraat. Ter hoogte van De Dam werd hij ingehaald door 3 jongens. Zij lieten hem stoppen, waarna één van de jongens, welke onder invloed was, de 16-jarige jongen zonder aanleiding tegen zijn hoofd begon te slaan. Hierdoor kwam de 16-jarige jongen ten val. Net op dat moment passeerde een politieauto. De jongens dreigden met geweld als de 16-jarige jongen aangifte zou doen en renden daarna weg. De 16-jarige jongen heeft toch aangifte gedaan.

Het signalement van de dader is als volgt:
Jongen met blanke huidskleur, ong. 18 jaar met een normaal postuur. Kort, blond, stekelig haar. Hij droeg een zwart bomberjack en een spijkerbroek.

De politie vraagt getuige(n) die dit gevecht hebben gezien, of de verdachten herkennen, contact op te nemen met politiedistrict Eemland Noord: 0900-88 44.