Binnensticht 10.10 uur

Utrecht 22-12-2003 - Persberichten district Binnensticht

Winkeldiefstal
ZEIST Op zondag 21 december hebben 2 meisjes en één jongen winkeldiefstal gepleegd. In een winkel aan de Slotlaan ging omstreeks 16.50 uur het detectiealarm af, nadat 3 verdachten de winkel uitliepen. Zij renden hierna een andere winkel binnen, maar werden achterna gerend door een verkoopster. Deze wist een tas van één van de meisjes af te pakken. Daarin werden diverse gestolen goederen gevonden. De 3 verdachten wisten weg te komen.

Het signalement van de verdachten is als volgt: Meisje 1: Getinte huidskleur, donkerbruin lang krullend haar. Ong. 1.60 m. lang, ong. 16 jaar oud. Zij droeg een lichtblauwe vale spijkerbroek en een donkerbruine jas.
Meisje 2: Getinte huidskleur, donkerbruin lang krullend haar. Ong. 1.55 m. lang, ong. 16 jaar oud. Slank postuur. Zij droeg een blauwe spijkerbroek, lichtbruine jas en zware cowboylaarzen. In haar gebit zat een gouden tand.
Jongen: Getinte huidskleur, licht golvend kort donker haar. Ong. 1.25 m. lang, ong. 10 jaar oud. Hij droeg een donkerblauwe jas en zwarte schoenen/

De politie vraagt getuige(n) die deze winkeldiefstal hebben gezien of de verdachten herkennen, contact op te nemen met politiedistrict Binnensticht: 0900-88 44.

Mishandeling
ZEIST - Op zondag 21 december is een 65-jarige vrouw mishandeld in haar woning op de dr. A. Kuyperlaan. Omstreeks 14.40 uur was de vrouw naar buiten gelopen om een aantal spelende kinderen aan te spreken op hun luidruchtige gedrag. Nadat ze weer naar binnen was gegaan, werd omstreeks 14.45 uur bij haar aangebeld. Zij deed open en werd door een Engelssprekende man omvergelopen. Hierna stompte hij haar herhaaldelijke malen in haar gezicht. De vrouw herkende de man als één van de vaders van de kinderen. De vrouw is met gezicht- en handletsel naar het ziekenhuis gegaan.

De politie vraagt getuige(n) die deze mishandeling hebben gezien, contact op te nemen met politiedistrict Binnensticht: 0900-88 44.