Ingezonden persbericht


KOOPGIDS 2004




Ook in 2004 opent MOTO 73, Nederlands grootste motormagazine, het nieuwe jaar met de Koopgids: een zeer uitgebreid merken- en modellenoverzicht van alle motorfietsen die in ons land geleverd worden in 2004.



De Koopgids wordt nu voor het vierde jaar in successie uitgebracht en is een echt naslagwerk, dat door veel motorrijders het hele jaar bij de hand gehouden wordt om de gegevens van de 2004-modellen te checken. Van elke motorfiets staat in de koopgids een foto, een korte karakterschets, de belangrijkste technische gegevens en de nieuwe prijzen. Ook staat vermeld of een bepaald model in 2004 nieuw dan wel in belangrijke mate vernieuwd is en of een model al eens door MOTO 73 is getest. Die testen kunnen dan worden bijbesteld.



Verder wordt aangegeven of een bepaald model geschikt is - of geschikt te maken is - voor het zogenaamde "kleine" rijbewijs. Beginnende motorrijders dienen immers na het behalen van hun motorrijbewijs eerst enkele jaren op een motorfiets met maximaal 25 kW (34 pk) te rijden. Dat aspect wordt in de MOTO 73 Koopgis extra benadrukt middels een apart artikel, waarin een vijftiental motorrijders met zo een klein rijbewijs hun ervaringen vertellen.



Ook staan er in deze Koopgids 2004 twee testen. En wat voor een testen, want juist voor het ter perse gaan van dit nummer kon MOTO 73 in Amerika al met twee 2004-highlights rijden: de nieuwe Honda CBR1000RR Fireblade en de Kawasaki ZX-10R. Deze hypersportmachines worden uitgebreid aan de tand gevoeld door de ervaren MOTO 73-testrijders.



Kortom: er valt weer veel te lezen in de MOTO 73 Koopgids 2004, het meest complete merken- en modellenoverzicht van Nederland! De MOTO 73 Koopgids kost ¤ 4,50 en is te koop bij kiosk, boekhandel, tankstation of supermarkt vanaf woensdag 31 december.



Noot