Politie Limburg-Zuid

Twee maal een GSM gestolen

Heerlen 22-12-2003 - Beveiligingspersoneel van een winkelbedrijf in het Coriocenter in Heerlen betrapte op zondagmiddag 21 december 2003 een 32-jarige vrouw uit Heerlen bij diefstal van een gsm. Toen de verdachte daarop werd aangesproken gooide zij een tas met daarin de gestolen gsm weg en trachtte er vandoor te rennen.

Dat lukte niet en de vrouw werd overgedragen aan de gewaarschuwde en inmiddels gearriveerde politie. De aangehouden verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. De verdachte is een bekende van de politie bekend (veelplegerslijst) en is in verzekering gesteld. De gestolen gsm is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar / winkel. De verdachte heeft de winkeldiefstal bekend en de politie maakt proces-verbaal tegen haar op.

Diezelfde zondagmiddag werd in hetzelfde winkelbedrijf een 52-jarige man zonder vaste woon / verblijfplaats betrapt bij diefstal van, eveneens een gsm. Ook deze gestolen gsm werd teruggegeven. De aangehouden verdachte werd overgebracht naar het politiebureau alwaar hij werd ingesloten. Ook tegen deze verdachte maakt de politie proces-verbaal op.