Gemeente Voorschoten

Persberichten - Nieuwe exploitant Cultureel Centrum Uitgebracht op: maandag 22 december 2003

Overdracht exploitatie Cultureel Centrum aan Sportfondsen Voorschoten B.V.

Met ingang van 1 januari 2004 draagt de gemeente Voorschoten de exploitatie van het Cultureel Centrum voor een periode van 2 jaar over aan Sportfondsen Voorschoten B.V. Dit betekent dat het Cultureel Centrum vanaf 1 januari 2004 niet meer beheerd wordt door de gemeente.

De gemeente heeft in het Sportfondsen Voorschoten B.V. een professionele uitbater voor het Cultureel Centrum gevonden. Ervaring met het beheren van een gemeentelijke instelling heeft Sportfondsen al door de exploitatie van de sporthal. Met het aantrekken van een professionele exploitant heeft de gemeente voor ogen het beheer van het Cultureel Centrum bedrijfsmatiger uit te laten voeren. Sportfondsen Voorschoten neemt ook de promotie van het Cultureel Centrum op zich met de bedoeling verhuur en gebruik van de zalen een nieuwe impuls te geven en het aantal activiteiten uit te breiden.

Sportfondsen Voorschoten B.V. neemt de lopende verplichtingen van de gemeente over, zodat gebruikers niet plotseling met veranderingen geconfronteerd worden. Onderdeel hiervan is dat het huidige personeel aanblijft, maar nu in dienst van Sportfondsen.

Na 1 januari 2004 kunt u voor boekingen niet meer terecht bij de gemeente. Gebruikers kunnen zich melden bij Sportfondsen Voorschoten B.V. Het voorlopige telefoonnummer wat hiervoor is ingesteld is 071-5614848.

- einde bericht -