Mojo Concerts

Run op kaarten Freek de Jonge

Cabaretier signeert na afloop

Uit de grote belangstelling voor de laatste reeks voorstellingen van Freek de Jonge, blijkt dat een cabaretier niet noodzakelijk het jaar hoeft af te sluiten met een oudejaarsconference. Zijn voorstelling 'De Kneep' wordt door heel Nederland begroet met geweldige recensies en een goed lopende kaartverkoop. Er zijn twee extra shows ingelast in de Pepsi Stage om te kunnen voldoen aan de vraag naar kaarten.

Na acht oudejaars- en twee nieuwjaarsconferences sluit Freek het jaar 2003 af met een serie van zijn nieuwe voorstelling 'De Kneep' in de Pepsi Stage, Amsterdam Zuid-Oost. Vele malen heeft Freek de Jonge bewezen een goed cabaretier te zijn. Met zijn eerste individuele oudejaarsconference 'De Bestemming' in 1982 heeft hij bewezen het waard te zijn om vergeleken te worden met Wim Kan. Anno 2003 weet hij met zijn nieuwe show de zalen nog steeds tot de nok toe te vullen. Er is zelfs zoveel belangstelling voor zijn voorstelling, dat er voor de tweede maal extra voorstellingen zijn ingelast: 29 en 30 december. Speciaal voor zijn trouwe fans mengt Freek zich na afloop onder de bezoekers om zijn werk te signeren.

Freek de Jonge en De Kneep in de Pepsi Stage
Pepsi Stage - tegenover Amsterdam ArenA aan de ArenA Boulevard 26, 27, 28, 29 en 30 december.
Aanvang: 20.00 uur
Entree: ¤ 27,50 (exclusief servicekosten)

Kaarten zijn te verkrijgen via Ticketservice (www.ticketservice.nl), AUB Ticketservice (www.amsterdam.uitlijn.nl) en Pepsi Stagelijn (0900-0194 / www.pepsi-stage.nl) en via de site: www.freekdejonge.nl.

Voor meer informatie zie: www.freekdejonge.nl