Ingezonden persbericht



PERSBERICHT


NIEUWE ZOMERBROCHURE DFDS SEAWAYS


NAAR ENGELAND EN SCHOTLAND PER LUXE CRUISEFERRY


IJmuiden, 22 december 2003...DFDS Seaways, de cruiseferry maatschappij met dagelijkse overtochten tussen IJmuiden en Newcastle, lanceert haar nieuwe zomerbrochure Engeland & Schotland 2004. De vertrouwde CityCruises, alsmede de succesvolle hotel- en bungalowreizen zijn ook dit jaar in de brochure vertegenwoordigd. Nieuw is het fluid pricing systeem voor losse overtochten, gebaseerd op de beschikbare capaciteit op het moment van boeking. Hoe groter de beschikbaarheid, hoe lager de prijs.

Het Engeland & Schotland programma 2004:

· Mini- en MaxiCruises naar Newcastle

· Vijfdaagse CityCruises naar Edinburgh

· Hotelrondreizen Engeland & Schotland; o.a. 'Highlights of the Lake District' en 'Highlights of Scotland' maar ook een vijfdaagse Doe-het-zelf Hotelreis.

· Kastelenrondreis met zeven kasteelovernachtingen in drie bijzondere logementen in Noord-Engeland en Schotland

· Go-as-you-please reizen met keuze uit Bed & Breakfast- of Hotelcheques. De accommodaties zijn in Nederland al vast te leggen via een speciale website of telefoonnummer.

· Holiday Homes Engeland & Schotland, verblijf in een luxe stacaravan met de keuze uit drie parken. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

· Vakantieparken Schotland met de keuze uit twaalf parken variërend van eenvoudig tot luxueus. Aanraders zijn Melldalloch en Hunters Quay.

Kijk voor meer informatie over de schepen, bestemmingen en speciale aanbiedingen op www.dfdsseaways.nl of bel voor reserveringen 0255 546666.

DFDS Seaways, de ferrymaatschappij tussen IJmuiden en Newcastle (Noord-Engeland) is met acht passagiersschepen marktleider van ferry-verbindingen op de Noordzee. In 1995 vervoerde DFDS Seaways 69.000 passagiers van IJmuiden naar Newcastle. De rederij heeft in 2002 de magische grens van een half miljoen overschreden en in 2003 wordt een verdere groei verwacht naar 545.000 passagiers.





Ingezonden persbericht