Ingezonden persbericht

Unisys benoemt Erwin Zijlstra tot Communications Programmes Director EMEIA

Schiphol-Rijk, 22 december 2003 - Erwin Zijlstra is bij Unisys benoemd tot Communications Programmes Director EMEIA (Europa, Midden-Oosten, India en Afrika). Hij wordt in deze functie verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de Europese communicatieprogramma's van de IT-dienstverlener. Deze programma's richten zich onder meer op media, klantcontacten, interne communicatie, 'thought leadership' en geïntegreerde communicatieplanning. Verder wordt Zijlstra verantwoordelijk voor de operationele ondersteuning van de Unisys-communicatieafdelingen in 17 Europese landen.

Erwin Zijlstra werkt sinds 1997 bij Unisys als Country Communications Manager voor Unisys Nederland. Hij blijft deze functie vervullen naast zijn nieuwe Europese functie. Zijlstra werkte eerder bij AEGON Verzekeringen en bij verschillende PR-bureau's.


---


Over Unisys Unisys is wereldwijd actief in diensten en oplossingen op het gebied van informatietechnologie. Ruim 37.000 medewerkers in meer dan 100 landen helpen klanten bij het inspelen op marktkansen en het succesvol opereren in de wereldwijde economie. Het bedrijf biedt een breed portfolio van zakelijke oplossingen, dat gesteund wordt door expertise in consulting, systeemintegratie, outsourcing, network services en beveiliging. Het portfolio wordt gecompleteerd door hoogwaardige servertechnologie en gerelateerde oplossingen. Unisys is actief in verschillende verticale markten, waaronder financiële dienstverlening, transport, telecommunicatie, media, industrie en publieke sector. Het hoofdkantoor van Unisys is gevestigd in Blue Bell, Pennsylvania. Meer informatie is beschikbaar op www.unisys.com.