LEXION
http://www.lexion.nl

Ferry Corsten nog 1 optreden Nederland deze week!

FERRY CORSTEN NOG EEN KEER IN NEDERLAND DEZE WEEK

Ferry Corsten is samen met Tiesto, Armin van Buuren, Marco V en Johan Gielen wereldwijd een van de meest bekende dj/producers die uit Nederland komt.
Afgelopen oktober werd de release van zijn album 'Right of Way' in Nederland bestempeld d.m.v. zijn eerste solo concert in de Heineken music hal in Amsterdam. Dit muzikale spektakel zal bij menig serieus danceliefhebber nog vers in het geheugen staan.

Momenteel heeft hij het zeer druk met zijn internationale carrière, met name in de US is hij dezer dagen heel druk met touren en zien we hem helaas niet vaak in Nederland staan. Ook in 2004 staat zijn agenda alweer bomvol met diverse gigs over de hele wereld.

Samen met de even bekende venue Lexion in Westzaan is er voor de muzikale liefhebbers en Ferry Corsten fans nog een optreden in 2003 van hem gepland.
Op 24 december (kerstavond) zal Ferry Corsten in de Lexion een exclusieve 3 uur durende set draaien. Het volgende optreden van hem in Nederland zal daarna pas weer volgen op 31 Januari 2004 waar hij mainstage Trance Energy (ID&T) gepland staat.

Kaarten voor 24 december (kerstavond) zijn verkrijgbaar bij alle 1200 TICKETBOX filialen, Free record shop en de bekende voorverkoop adressen.www.ticketbox.nl

Meer info vind je op www.lexion.nl

22 dec 03 18:06