Ingezonden persbericht

Nieuw meetinstrument voor HR- en communicatiemanagers geeft snel inzicht in kwaliteiten en verbeterpunten

Communicatie in kaart
Om communicatie- en P&O managers te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen, heeft Godding & co samen met Van den Broek Personeelsmanagement www.communicatie-scan.nl ontwikkeld. Een praktisch online meetinstrument dat in korte tijd een indicatie geeft van de prestaties op uiteenlopende communicatieterreinen, waaronder de interne communicatie, externe communicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast biedt de gratis scan ook inzicht in de houding ten opzichte van communicatie, dat wil zeggen de visie, waarden en intenties die ten grondslag liggen aan wat organisaties laten zien.

Eenvoudig scores vergelijken
De scan bestaat uit 54 (meerkeuze)vragen, die leiden tot een automatische totaalscore in de vorm van een grafiek met een bijbehorende analyse. Met de unieke benchmark functie kunnen de huidige resultaten worden vergeleken met die van volgend jaar of met die van andere organisaties uit dezelfde of een andere sector. Naar aanleiding van de uitkomsten kan advies worden uitgebracht ten aanzien van de gewenste koers en eventuele verbetertrajecten.

Waarom communicatie-scan.nl?
Communicatie vervult een sleutelrol voor het succes van een organisatie. Niet alleen voor het verwerven en behouden van klanten, maar vooral ook voor het aantrekken en motiveren van medewerkers. Voor duurzame relaties met klanten en medewerkers is het essentieel dat organisatie vanuit hun kernwaarden communiceren met doelgroepen. Zeker als de beleidsfocus gericht is op maatschappelijk verantwoord handelen en op de vergroting van motivatie en betrokkenheid, zijn zowel marketeers als hr managers gebaat bij communicatie die verder gaat dan meedelen of overtuigen. In toenemende mate ontstaat de behoefte aan communicatie die duurzame verbindingen met mensen tot stand brengt vanuit authenticiteit en synergie. www.communicatie-scan.nl biedt handvatten voor een integrale en strategische inzet van communicatie en wil zodoende een bijdrage leveren aan het bevorderen van openheid en interactie.

Voor meer informatie belt u 013-518 6158 of stuurt u een e-mail aan info@communicatie-scan

Informatie over de bureaus
Godding & co ondersteunt organisaties bij het aantrekken, binden en boeien van mensen. Door middel van creatieve communicatie, gestoeld op persoonlijkheid, positionering en perspectief van de opdrachtgever wil het bureau goed werkgeverschap versterken en een bijdrage leveren aan positieve beeldvorming en een goede reputatie. (www.godding-co.nl)

Van den Broek Personeelsmanagement helpt organisaties om in hun kracht te komen en vanuit de eigen kernkwaliteiten te handelen. Wij realiseren concrete resultaten op het snijvlak van mens en organisatie. Dat doen we door het ontwikkelen, opzetten en implementeren van beheers-, verbeter- c.q. verandertrajecten voor personeel, management, opleiding en organisatie op operationeel en strategisch niveau. (www.vandenbroek-pm.nl)



Ingezonden persbericht