Gemeente Roosendaal



---

Wet milieubeheer

Wet milieubeheer; betreffende het opleggen van nadere eisen

Burgemeester en Wethouders van Roosendaal; gelet op artikel 8.41 van de Wet milieubeheer; maken bekend, dat ten behoeve van de volgende inrichtingen nadere eisen zijn opgelegd:

Besluit bouw- en houtbedrijven milieubeheer


· Goorden B.V., voor een inrichting aan de Nauwstraat 20 in Roosendaal;


· Deijkers Bouwbedrijf B.V., voor een inrichting aan de Sint Theresiastraat 21c in Roosendaal;

Besluit horeca-, sport- en recreatie-inrichtingen milieubeheer


· Fitnesscentrum Parafit, voor een inrichting aan de Albertdonk 8-12 in Roosendaal;

Besluit textielreinigingsbedrijven milieubeheer


· Stomerij Kok / de heer O.W. Lemmens, voor een inrichting aan de President Kennedylaan 152 in Roosendaal;

De nadere eisen hebben betrekking op geluidsbelasting.

De beschikkingen en alle ter zake zijnde stukken liggen ter inzage en wel van 22 december 2003 tot en met 16 februari 2004 bij regio Zuid van de Regionale Milieudienst, Bovendonk 27 in Roosendaal (op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur; van 24 december 2003 tot en met 2 januari 2004 gesloten) en bij de Openbare bibliotheek, Markt 54 in Roosendaal (gedurende de openingstijden).

Belanghebbende(n) kunnen tegen deze beschikkingen tot en met 16 februari 2004 een bezwaarschrift indienen bij ons college, Postbus 5000, 4700 KA Roosendaal. Dit laatste kan geschieden op grond van artikel 20.1 van de Wet milieubeheer juncto artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht worden ondertekend en moet tenminste het volgende bevatten:

a) naam en adres indiener;

b) dagtekening;

c) een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

d) de gronden van het bezwaar.

De beschikking treedt na het verstrijken van de bezwaartermijn in werking. Degene die gebruik maakt van de mogelijkheid om een bezwaarschrift in te dienen, kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een voorlopige voorziening vragen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, zulks vereist.

Het verzoek om een voorlopige voorziening moet in tweevoud, samen met een afschrift van het bezwaarschrift, worden verzonden aan de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Na het verstrijken van deze termijn kunnen de stukken op verzoek worden ingezien bij de Regionale Milieudienst, regio Zuid, Bovendonk 27 in Roosendaal.

Voor nadere informatie kunt u zo nodig contact opnemen met regio Zuid van de Regionale Milieudienst, Bovendonk 27 in Roosendaal (telefoon 0165-58 20 00).

Roosendaal, 21 december 2003