Persberichten district de Leijgraaf

Uden 23-12-2003

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR GEWELD, Uden

Maandag zijn twee mannen, 39-jaar uit Uden en 22 jaar uit Heeswijk Dinther aangehouden. De Udenaar wordt ervan verdacht In de nacht van zondag op maandag betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij in een horecagelegenheid in Uden. Daarbij werden een 36-jarige man uit Odiliapeel en zijn 32-jarige vrouw mishandeld. Later die nacht werd ook geschoten op de woning van de twee slachtoffers. De twee mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de vechtpartij en schieten op de woning. In een schuur bij de woning van de oudste van de twee trof de politie een hennepkwekerij met ruim 300 planten. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. De kwekerij is ontmanteld. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE, Odiliapeel

Bij een snelheidscontrole op de Middenpeelweg in Odiliapeel maandagavond zijn 6 bestuurders bekeurd. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werd als hoogste snelheid 123 km/u gemeten.

TE VEEL GEDRONKEN, Veghel

In de nacht van maandag op dinsdag rond 01.10 uur is op de Burgemeester de Kuyperlaan in Veghel een 42-jarige man uit Veghel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 3 uur.