Persberichten district Den Bosch

's-Hertogenbosch 23-12-2003

WINKELDIEF GEWOND BIJ POGING TOT DIEFSTAL, 's-Hertogenbosch

Maandagmiddag is een 20-jarige man uit Rotterdam gewond geraakt toen hij vermoedelijk een vitrinekast in een winkel Achter het Stadhuis in 's-Hertogenbosch openbrak. De man werd door de beveiliging van het bedrijf overgebracht naar het ziekenhuis om te worden behandeld.

GORDELCONTROLE, Vlijmen

Maandagmiddag is een gordelcontrole gehouden op de Wolput in Vlijmen. Bij deze controle werden 90 voertuigen gecontroleerd. Tegen 23 personen is proces-verbaal opgemaakt, omdat ze de autogordel niet om hadden.

VROUWEN AANGEHOUDEN BIJ WINKELDIEFSTAL, 's-Hertogenbosch

Maandagavond zijn twee vrouwen, 17 en 20 jaar uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Het tweetal werd in een winkel aan de Hooge Steenweg in 's-Hertogenbosch betrapt toen ze kleding wegnamen. Het tweetal bleek in het bezit van speciaal geprepareerde tassen.

TE VEEL GEDRONKEN, 's-Hertogenbosch

Maandagavond rond 21.10 uur is op de Maastrichtseweg in 's-Hertogenbosch een 40-jarige man uit 's-Hertogenbosch bekeurd. De man trok de aandacht door met een snelheid van boven de 80 km/u een politieauto in te halen op de Maastrichtseweg. Bij controle bleek, dat de man te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Naast de bekeuring kreeg de man een rijverbod van 7 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

MAN AANGEHOUDEN VOOR OVERLAST EN BEDREIGING, 's-Hertogenbosch

Maandagavond werd gemeld dat een man op het Stationsplein overlast veroorzaakte en passanten lastig viel. Ter plaatse trof de politie een 32-jarige man uit 's-Hertogenbosch. Politiemensen die de man aanspraken, werden door hem bedreigd. Toen hij daarvoor werd aangehouden, bedreigde en beledigde hij de politiemensen opnieuw. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij dinsdagochtend heengezonden.