Persberichten district Land van Cuijk

Cuijk 23-12-2003

VROUW AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Cuijk

In de nacht van maandag op dinsdag, rond 00.40 uur is een 28-jarige vrouw uit Cuijk aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht eerder die nacht een 18-jarige plaatsgenoot te hebben gestoken. De reden waarom de vrouw de 18-jarige jongen heeft gestoken is nog niet bekend.

De jongen raakte bij het voorval gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. De vrouw is voor verder onderzoek ingesloten.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Haps

Dinsdagmorgen is een 86-jarige vrouw uit Mill bij een ongeval gewond geraakt. De vrouw stond rond 08.40 uur langs de Hoefseweg in Haps. Ze sprak daar een 51-jarige bestuurder van een personenauto uit Mill aan. Deze laatste was met zijn auto op de Hoefseweg bij de vrouw gestopt. Een 25-jarige man uit Malden die eveneens over die weg reed, bemerkte te laat dat de auto voor hem stilstond. Hij reed achter tegen de stilstaande auto van de man uit Mill. Door de aanrijding werd ook de 86-jarige vrouw geschept. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. De twee bestuurders bleven ongedeerd.