Ingezonden persbericht


23 December 2003
INHOUD

MG Rover Streetwise superprijs bij 'Ook Goeiemorgen'

Op vrijdag 19 december hebben MG Rover Nederland en Radio Veronica de winnaar van de Radio Veronica Superprijs bekend gemaakt. Uit handen van DJ Adam Curry kreeg Sascha Hulsbosch uit Dordrecht de sleutels van een splinternieuwe Streetwise, by Rover, overhandigd.

Door deel te nemen aan een ludieke actie van MG Rover en Radio Veronica mag zij het komende jaar gratis met een hippe en stoere Streetwise op pad. Ter afsluiting van een omvangrijke promotiecampagne voor de nieuwe Streetwise, organiseerde MG Rover Nederland in samenwerking met Radio Veronica gedurende drie weken een opvallende actie op de radio, waarbij de hoofdprijs bestond uit één jaar gratis rijden in een Streetwise, by Rover. Luisteraars konden hun meest originele schadeverhalen insturen naar het programma 'Ook Goeiemorgen' van Adam Curry, die uit de inzendingen gedurende vier dagen telkens een dagwinnaar trok. Vanochtend verzamelden de winnaars zich bij het Veronica-pand in Hilversum, waar ze door Adam alle vier een sleutel van een gloednieuwe Streetwise aangereikt kregen. Slechts één sleutel kon de motor van de Streetwise tot leven roepen en het was Sascha Hulsbosch die er met de Superprijs vandoor ging. Letterlijk, want de hippe en stoere Streetwise is een jaar lang de hare.

Schade

Luisteraars van Radio Veronica hebben drie weken lang kunnen smullen van de sappigste en meest originele schadeverhalen van de deelnemers. Sascha's nachtmerrie werd vandaag uiteindelijk omgezet in een droom: "Ik ben totaal overdonderd en weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen," vertelt Sascha. "Natuurlijk hoop je stiekem dat je de prijs wint, maar nu het echt zo is, moet ik echt nog wel even aan het idee wennen dat ik een jaar lang gratis in deze stoere auto mag rijden!" De overige drie dagwinnaars wonnen een weekend lang gratis rijden in de Streetwise, by Rover.

Streetwise, by Rover

Ruim een maand geleden introduceerde MG Rover Nederland de opvallende Streetwise in ons land. In dit kader deden Streetwise promotieteams diverse steden door geheel Nederland aan. De actie met Radio Veronica vormde als het ware de 'grand finale' van de introductiecampagne. Dankzij de flexibele, kunststof bumpers, de verhoogde zitpositie voor een beter zicht rondom, en een grotere bodemspeling, om beter bestand te zijn tegen typische stadsobstakels als verkeersdrempels en trottoirbanden, is de Streetwise perfect geschikt voor het dagelijkse leven in de urban jungle. Het stoere uiterlijk van de Streetwise wordt binnenin aangevuld door een totaal nieuw, verfrissend en innovatief interieur. De Streetwise is er met een keuze uit twee motoren, gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak: de 1.4 K Series benzine-krachtbron van 103 pk en de 2.0 L Series 101 pk Turbo Diesel.

De nieuwe Streetwise-reeks is leverbaar in zowel een drie- als vijfdeursuitvoering en is er als driedeurs 1.4 benzine vanaf ¤17.490,-. De krachtige 2.0 dieselversie staat op de prijslijst vanaf ¤22.490,-. De meerprijs voor de vijfdeurs uitvoering bedraagt ¤500,- .

De AutoRAI Nieuwsdienst wordt verzorgd door de AutoRAI webredactie. © AUTORAI 2003