Politie Drenthe

Dinsdagochtend 23-12-03

Assen 23-12-2003 - Nieuws van Politie Drenthe

Ongeval door sneeuwbui
STUIFZAND In een hevige sneeuwbui raakte maandagavond een auto van de weg. Een 29-jarige vrouw uit Stuifzand botste met haar auto op de Wijsterseweg tegen een boom. De auto werd weggesleept, de vrouw heeft aan het ongeval geen letsel overgehouden.

Twee autos op elkaar
RODEN De politie heeft maandagavond geassisteerd bij een ongeval op de Norgerweg. Twee automobilisten klapten op elkaar. De brandweer moest er aan te pas komen om de beide bestuurders te bevrijden. Een 55-jarige man uit Donderen reed over de Norgerweg op de kruising met de Ceintuurbaan Zuid af. Op de kruising kreeg hij geen voorrang van een 38-jarige man uit Assen. Beiden werden met een nekletsel naar het Wilhemina ziekenhuis in Assen gebracht.

Winkeldief gepakt
EMMEN Bij een winkel aan de Weerdingerstraat is maandagmiddag een 29-jarige man betrapt op winkeldiefstal. De man (woon en verblijfplaats zijn onbekend) kreeg een dagvaarding uitgereikt. De man verblijft illegaal in ons land en is overgedragen aan het Kernteam Vreemdelingentaken.

Vuurwerkvangst
RODERWOLDE- De politie heeft maandagavond een man aangehouden voor het in bezit hebben van illegaal vuurwerk. Een woning aan de Diaconielaan werd doorzocht. Daarbij werden diverse vuurpijlen en zon 18 kilo vuurwerk aangetroffen. Het vuurwerk is in beslag genomen, tegen een 39-jarige man uit Roderwolde is proces-verbaal opgemaakt.

Vernieler auto gepakt
ASSEN De politie heeft dinsdagmorgen tegen half negen een 33-jarige man uit Assen aangehouden voor het vernielen van een auto. Getuigen zagen de man aan de Paul Krugerstraat een auto vernielen en gaven het signalement van de man door aan de politie. Daarop heeft de politie de man aangehouden.

Dana Everts (06- 52554218) verzorgt de persvoorlichting van dinsdag 08.00 uur tot woensdagmorgen 08.00 uur.