IMMO INTERNATIONAL MAGAZINE


Belangenvereniging voor Woning in het Buitenland

Goed nieuws voor huidige en toekomstige bezitters van een (tweede) woning in het buitenland. Binnenkort kunnen zij lid worden van een Belangenvereniging, die hen kan helpen bij een positief verloop van het koopproces en zodoende teleurstellingen kan voorkomen. Zo volledig mogelijke en betrouwbare informatie is hierbij van belang, evenals op maat gesneden adviezen van experts tijdens de diverse fases die men doorloopt op weg naar de aankoop van het nieuwe onroerend goed. Reeds opgedane ervaringen van mensen die eerder een woning in het buitenland kochten, zijn ook een rijke bron van informatie.

In de zojuist verschenen uitgave van Immo International Magazine, het magazine voor internationaal onroerend goed, wonen en leven, leest u over de oprichting en vindt u de eerste reacties van abonnees en professionals.

Leden zullen, afhankelijk van de pakketkeuze, aanspraak kunnen maken op de deskundigheid van juristen, fiscalisten, bouwkundig ingenieurs, verzekeraars, en beëdigde tolken. Collectieve verzekeringen en afspraken met een bank en luchtvaart- en verhuurmaatschappij leveren op termijn veel voordeel op.


----------------------

Noot voor de redactie,