Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe VVV-Gids Achterhoek is uit!

ZUTPHEN - Waar organiseer ik een kinderfeestje, hoe laat is het museum open, zijn er specialiteitenrestaurants, kan ik ballonvaren of klootschieten in de Achterhoek? Of zoekt u een leuke vakantiewoning, camping, hotel of pension? Op al deze vragen en nog veel meer geeft de VVV-Gids Achterhoek u het antwoord.

Met deze 134 pagina's dikke gids heeft u een compleet naslagwerk in handen. Welke fietsroutes zijn er in de buurt, waar zijn er (subtropische) zwembaden, zijn er kano's te huur of waar vindt u een bewegwijzerde wandelroute door prachtige natuur. De gids geeft u het volledige overzicht. U vindt alle adressen, telefoonnummers en zelfs alle openingstijden en toegangsprijzen. Bovendien zijn de belangrijkste evenementen van het jaar vermeld. Kortom: de gids is een onmisbare wegwijzer bij uw dagje uit in een van de mooiste vakantiegebieden van ons land.

Nieuwe opzet

Dit jaar is de VVV-Gids Achterhoek in een nieuw jasje gestoken en daardoor nóg aantrekkelijker geworden. Naast de onveranderde praktische informatie, komen de verschillende onderdelen van het 'Achterhoekse product' door middel van sfeerimpressies beter naar voren. Aan deze 'verhalen' zijn veelal concrete arrangementen en aanbiedingen gekoppeld. Op deze wijze sluit de VVV-Gids naadloos aan bij het nieuwe marketingthema "Je komt op verhaal in de Achterhoek".

Hoe is de gids te bestellen?

De gids kan via www.achterhoektoerisme.nl hoofdstuk "Info", "Toeristische uitgaven bestellen" worden aangevraagd. In plaats van de ¤ 5,75 (incl. verzendkosten) die u normaal gesproken betaalt, is er voor u een speciale aanbieding. Indien uw bestelling ons bereikt vóór 10 januari 2004 is de prijs slechts ¤ 4,00 in plaats van ¤ 5,75.

Zutphen, december 2003