Politie Zeeland


W-8790-2003 BROMFIETSER RIJDT HET KANAAL IN
Een 16-jarige jongen uit Middelburg is maandagavond rond 20.15 uur met zijn bromfiets het Kanaal door Walcheren bij Middelburg ingereden.
De jongen reed vanaf de Poelendaelesingel de bocht in van het Vlissings Jaagpad en raakte in een slip waardoor hij geen controle meer had over zijn bromfiets. Hierdoor raakte hij van rijbaan en belandde in het Kanaal door Walcheren.
De bromfiets was rondom beschadigd, de jongen kon zichzelf weer op het droge krijgen.

O-8791-2003 RIJDEN ONDER INVLOED
In de Driekoningenlaan te Zierikzee werd maandag rond 21.55 uur een 36-jarige man uit Zierikzee aangehouden wegens rijden onder invloed.
De automobilist had 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Hiervoor werd zijn rijbewijs ingevorderd.


Z-8792-2003 GETUIGE REDT MAN UIT BRANDENDE AUTO

Een 21-jarige man uit Oostburg werd dinsdag omstreeks 06.10 uur op het Walplein in Sluis door een getuige uit zijn brandende auto gehaald.
De jongeman had na een feestje teveel gedronken en was in zijn auto gaan slapen. Omdat hij het koud had gekregen startte hij de motor maar viel kort hierop weer in slaap. Vermoedelijk is de motor van de auto te warm geworden en is er kortsluiting ontstaan. Hierdoor ontstond er onder de motorkap brand. Een getuige was wakker geworden de draaiende motor en zag de vlammen uit de motorkap komen en tevens dat er een persoon in de auto zat. De getuige had de man wakker gemaakt en uit de brandende auto gehaald. In afwachting op de brandweer heeft hij getracht het vuur met brandblussers te doven, wat niet lukte.
De auto is geheel uitgebrand.

O-8793-2003 NEKKLACHTEN NA AANRIJDING
Op de kruising Deltaweg / 's-Heer Hendrikskinderendijk te Goes vond maandag rond 19.20 uur een aanrijding tussen twee automobilisten plaats.
Een 36-jarige man uit Goes reed over de 's-Heer Hendrikskinderendijk, komende uit de richting van het Tiendeplein en gaande in de richting van de A58. Ter hoogte van bovenstaande kruising ontstond er een aanrijding met een 21-jarige vrouw uit de gemeente Borsele.
Beide betrokkenen verklaarden door groen licht te zijn gereden.
Een 38-jarige vrouw uit Goes, inzittende van de eerstgenoemde auto, raakte gewond. Ze werd met nekklachten overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis.
Beide voertuigen raakte beschadigd.

W-8794-2003 RIJDEN ONDER INVLOED
In de Rijsoordselaan in Aagtekerke werd dinsdag rond 01.10 uur een 36-jarige man uit Middelburg aangehouden wegens rijden onder invloed.
De automobilist had 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij ontving een proces-verbaal en een rijverbod van 4 uren.