Politie Zuid-Holland-Zuid

23/12 Ochtend Hoeksche Waard

23-12-2003 - Persberichten District III

AUTO TE WATER
NIEUW-BEIJERLAND- Een auto is te water geraakt. Op maandagavond 22 december reed een 19-jarige bestuurder uit Nieuw-Beijerland met een 17-jarig meisje uit Westmaas in zijn auto over de Nieuw Zinkweg. In verband met de gladheid had de bestuurder zijn auto niet onder controle. Hij reed in de sloot. Het is niet bekend hoe de inzittenden het voertuig hebben verlaten. Beide personen hielden er snijwonden in hun gezicht aan over en zijn behandeld door ambulancepersoneel.

MAN BELANDT IN SLOOT
KLAASWAAL- Een 37-jarige man uit Klaaswaal is op maandagavond 22 december met zijn bestelbus in de sloot beland. Hij reed op de Kloosterseweg en raakte vanwege de gladheid in een slip. Vervolgens verloor hij de macht over het stuur en belandde hij in de sloot. De man kwam niet onder water. Zij voertuig is halverwege de sloot blijven steken. De man kon zelf het voertuig verlaten en was volledig bij bewustzijn. Het is niet bekend hoe het met de man is.

VLUCHTSTROOK
HEINENOORD- Een 19-jarige man uit Rotterdam is gewond geraakt tijdens een verkeersongeval. Hij reed op maandagmiddag 22 december op de afrit van Oud-Beijerland en verloor de macht over het stuur. Hij knalde tegen de vangrail en parkeerde zijn auto daarna op de vluchtstrook in de binnenbocht. Hij ging ernaast staan. Even later kwam een andere automobilist (leeftijd en woonplaats onbekend) aanrijden. Hij knalde tegen de auto op en raakte de 19-jarige man. Deze Rotterdammer werd met vermoedelijk een beenbreuk overgebracht naar het Ikaziaziekenhuis in Rotterdam. De andere automobilist bleef ongedeerd. Beide voertuigen raakten beschadigd.

MAN AANGEHOUDEN
STRIJEN Een 33-jarige man uit Strijen is op 23 december op de Boskade aangehouden. Hij zou op 5 december een 23-jarige man uit s-Gravendeel met een pen in zijn hand hebben gestoken. Dit gebeurde in een café aan de Molenstraat waar de 33-jarige zou ruzie zou hebben gezocht. De verdachte zegt zich niet veel meer van het incident te herinneren, omdat hij - naar eigen zeggen dronken was. De politie zet het onderzoek voort.

FIETSENDIEF AANGEHOUDEN
OUD-BEIJERLAND Een 15-jarige jongen uit Oud-Beijerland is op 22 december op de Steenenstraat aangehouden. Hij zou eerder die dag op de Groote Ruyghte een fiets hebben gestolen. Een alerte getuige zag de verdachte rijden op de fiets waarvan hij wist dat die het eigendom van een ander was en waarschuwde de politie. De hield de man kort daarna aan. De fiets is teruggevonden en gaat zo snel mogelijk terug naar de eigenaar. De jongen is na verhoor in vrijheid gesteld.