XS4ALL

Website XS4ALL vernieuwd

Diemen, 23 december 2003

Om bestaande abonnees beter te kunnen informeren en om nieuwe abonnees beter te kunnen adviseren, heeft XS4ALL haar website aangepast. De vernieuwingen zijn het duidelijkst zichtbaar op de sectie 'alle diensten' http://www.xs4all.nl/allediensten/.

Ook de indeling van de knoppen op de homepage is aangepast. Voortaan biedt XS4ALL haar portfolio in overzichtelijke productcategorien aan. Deze verschillende secties verschaffen heldere informatie en bieden uitgebreid advies over de keuze van een passend abonnement.

Bij de aanpassing van de homepage zijn de links naar games en software verdwenen. Beide sites blijven echter gewoon bestaan en XS4ALL is er van overtuigd dat groep frequente bezoekers haar weg blijft vinden naar deze sites. Via http://games.xs4all.nl/ komt u op de XS4ALL game-zone, waar gamers elkaar ontmoeten en instellingen voor games kunnen ophalen. Via http://download.xs4all.nl/ heeft u toegang tot het software archief van XS4ALL. Dit is een zogenoemde mirror-site waar u razendsnel allerlei shareware en freeware kunt downloaden.

De website www.xs4all.nl is een design van Mieke Gerritzen, en verscheen voor het eerst in december 1999. De modellen op de fotos die in toenemende mate verschijnen op de website zijn allen medewerkers van XS4ALL. Zij figureren ook in de reclamecampagnes van XS4ALL.

Wij hopen dat onze vernieuwde site u bevalt en staan open voor uw suggesties via webmaster@xs4all.nl.