De Unie


ABN Amro: Veel gestelde vragen over Kompas

Hoofddorp, 23 december 2003 - Naar aanleiding van de nieuwe ABN AMRO CAO bereiken ons vele vragen over de werkzekerheidsafspraken. Teveel om allemaal individueel te beantwoorden.

Een groot deel van de vragen komt regelmatig terug. Reden waarom wij deze in algemene termen hebben genoteerd en beantwoord in dit informatiebulletin (pdf-bestand).

Uiteraard kunnen de antwoorden in individuele gevallen anders liggen. U kunt dan ook te allen tijde contact met het Uniekantoor in uw regio opnemen.

Maar mogelijk staat uw vraag al in de bijgaande lijst en kunnen we u hiermee alvast weer wat verder helpen. Verder adviseren wij u om ook altijd te rade te gaan bij uw leidinggevende of Kompas-contactpersoon voor meer informatie, danwel contact op te nemen met het HR Contact Center en te kijken op het HR Web.

De Unie is zich terdege bewust van de gevoelens en emoties, die alle veranderingen binnen ABN AMRO teweeg brengen. Alhoewel de opsomming van vragen en antwoorden misschien erg zakelijk overkomt, vergeten wij zeker niet dat het hier om mensen en gewaardeerde werknemers en Unieleden gaat.

Daar waar nodig kunt u op ons rekenen als het gaat om hulp of onverhoopt bijstand.

Ondanks de moeilijke periode waar u mogelijk in terecht bent gekomen, wensen wij u PRETTIGE KERSTDAGEN en een GEZOND en VOORSPOEDIG 2004!

Mede namens Sectiebestuur ABN AMRO,

Joop Hofland
Bestuurder

* Veel gestelde vragen over Kompas en de antwoorden van De Unie (pdf-bestand)

dinsdag, 23 december 2003