Politie Noord- en Oost Gelderland


------ Persbericht -------


Politie Noord- en Oost-Gelderland

District Achterhoek


Persberichten van 22 december 2003 07.00 uur tot 23 december 2003 07.00 uur


Lichtenvoorde - Tasjesroof

Een inwoonster van Lichtenvoorde heeft aangifte gedaan van diefstal van haar tas. De vrouw liep op 22 december tussen 16.30 uur en 17.00 uur over het trottoir langs de Varsseveldseweg. Een jongen op een fiets naderde de vrouw van achteren en griste de tas uit haar hand. De jongen droeg een donkere gebreide muts met een punt en een donkere jas met een lichte kraag.


Eibergen - Woninginbraak

In een woning aan de Acaciastraat is tussen 20 december 10.00 uur en 22 december 17.45 uur ingebroken. De daders hebben een slaapkamerraam geforceerd, waarna ze in de woning konden komen. In de woning werd de woonkamer doorzocht. De daders hebben een mobiele telefoon en een telefoonkaart weggenomen.


Lichtenvoorde - Been gebroken bij verkeersongeval
Een 61-jarige man uit Lichtenvoorde heeft op 22 december omstreeks 18.15 uur zijn been gebroken bij een verkeersongeval op de Varsseveldseweg. De man stak zonder goed uit te kijken de weg over en werd daarbij aangereden door een personenauto die werd bestuurd door een 40-jarige inwoner van Lichtenvoorde.


Winterswijk - Diefstal bromfiets

Een 16-jarig meisje uit Winterswijk heeft aangifte gedaan van diefstal van haar bromfiets. Het meisje had de bromfiets op 21 december om 13.00 uur gestald naast de muziekschool aan de Roelvinkstraat. Toen zij omstreeks 22.00 terug kwam op de plaats waar ze de bromfiets had gestald, bleek dat deze was weggenomen.


Hengelo - Mishandeling

Een 16-jarige jongen uit Hengelo (G) heeft aangifte gedaan van mishandeling. De jongen liep op 21 december omstreeks 01.30 uur over de Zonnestraat en werd zonder aanleiding door een voor hem onbekende jongen in zijn gezicht gestompt. De 16-jarige jongen liep daarbij letsel op aan zijn oog, neus, mond en tanden. Hij heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.


Einde berichten


Voor informatie:

Anton de Ronde, persvoorlichter, telefoon 0900 - 8844