PERSBERICHT - 2003-12-23

Neckermann: vanaf mei exclusieve voordeelcharter op Cuba

Vanaf mei 2004 start er een wekelijkse charter op Cuba exclusief voor Neckermann. Iedere zaterdag zal een Boeing 767 van Air Holland non stop naar Cuba vliegen, naar Holguin en Varadero. Deze charter maakt het mogelijk om supervoordelig met Neckermann vakantie te vieren op Cuba waarbij het voordeel kan oplopen tot wel 250,- ten opzichte van andere aanbieders.

Vanaf november 2003 heeft Thomas Cook een zeer succesvolle charter operatie naar verre bestemmingen samen met TUI Nederland en gevlogen door Air Holland. Los daarvan bood en biedt Neckermann al enige jaren met succes Cuba aan.

Vanaf mei volgend jaar zal deze bestemming dus ook met Air Holland worden gevlogen, maar de 270 stoelen aan boord zullen exclusief door Neckermann worden verkocht. Er zijn 3 klasses aan boord van de 767: economy, economy plus met 25% extra beenruimte en comfort class.

Het is mogelijk om aan te vliegen op Holguin en te vertrekken van Varadero. Dit is kernmerkend voor de flexibiliteit van het Neckermann aanbod. Zo wordt de vakantieganger in staat gesteld om zijn of haar Cuba reis geheel naar wens in te vullen.

Het Cuba aanbod van Neckermann is zeer gevarieerd en uitgebreid. De consument kan kiezen voor een mooie strandvakantie eventueel gecombineerd met individuele rondreis of groepsrondreis met Nederlands sprekende reisleiding. De rondreizen per bus of per auto voeren langs de hoogtepunten van het eiland. Er is zelfs de mogelijkheid om zelf te bepalen waar en hoe lang je ergens overnacht met het Cuba op Maat aanbod.

Er zijn ook stadsarrangementen zoals het verkennen van Havana in een typische oldtimer van Amerikaanse makelij die zo kenmerkend is voor het straatbeeld van Cuba, maar ook een cursus salsadansen is mogelijk.

De Cuba brochure zomer 2004 ligt deze week bij het reisbureau of kijk op Neckermann.nl.

Noot voor de redactie/