Gemeente Eemnes


* Gemeenteberichten week 52 (datum mededeling 24 december 2003) Legen groene mini-containers in de winter

* Wijziging openingstijden gemeentehuis

* Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen gewest Eemland
* Nieuwjaarsreceptie

* Elke kerstboom levert geld op


* Ontwerp Structuurplan Eemnes 2015

* Gespreide betaling alleen met automatische incasso Gemeenteberichten week 52

-Wolfstedelaan 66, veranderen raamkozijn, ingekomen 9 december 2003.
-Fazantenhof 38, plaatsen dakkapel voorzijde, ingekomen 16 december 2003.
Bovenstaande aanvragen kunnen worden ingezien bij de sector VROM. Het
Wijziging openingstijden gemeentehuis

In verband met de feestdagen zijn het gemeentehuis (inclusief de politiepost) en de gemeentewerf gesloten op donderdag 25 en vrijdag 26 december 2003. Ook op donderdag 1 januari en vrijdag 2 januari 2004 zijn het gemeentehuis, de politiepost en de gemeentewerf gesloten. Op 2 januari 2004 is ook de burgerlijke stand gesloten.

De doorlooptijd voor het aanvragen van reisdocumenten (normaal 5 werkdagen) zal gedurende deze periode langer zijn. U wordt vriendelijk verzocht hier rekening mee te houden.
Op maandag 29 december is het gemeenthuis geopende van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Op deze maandag is er geen avondopenstelling.

Op maandag 5 januari 2004 organiseert het gemeentebestuur van Eemnes een nieuwjaarsreceptie.

De receptie vindt plaats in het gemeentehuis van 20.00 tot 22.00 uur. Alle inwoners van Eemnes en de zakenrelaties van de gemeente zijn uiteraard van harte welkom.

Op maandag 5 januari 2004 organiseert het gemeentebestuur een bijeenkomst voor nieuwe inwoners die in 2003 in Eemnes zijn komen wonen. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in het gemeentehuis van 19.00 tot 20.00 uur.
Alle nieuwe inwoners hebben een uitnodiging ontvangen met het verzoek zich aan te melden. Heeft u zich niet aangemeld, maar wilt u toch deze avond bezoeken, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Legen groene mini-containers in de winter

In de winter kan het helaas voorkomen dat de inhoud van uw groene mini-container bevriest, waardoor de huisvuil-ophaler de container niet kan legen. Wat kunt u hiertegen doen? Deponeer alleen droog afval in de container. Wij adviseren u daarbij de container in uw garage of berging te zetten, en de container pas op de ochtend van de ophaaldag aan de straat te plaatsen. En mocht de inhoud desondanks toch bevroren zijn, probeer dit dan voorzichtig los te steken met een stok of schep. Lukt dit niet, dan heeft het geen zin de container aan de straat te plaatsen. De huisvuilophaler kan bevroren containers immers niet legen. Het heeft ook geen zin dit te melden bij de gemeente: de ophaler kan de inhoud niet lossteken of -schudden. duren voordat uw adres kan worden ingepland.

Met ingang van 1 januari 2004 belt u met AVR Midden 030-2142211. Dit is een ander telefoonnummer dan vorig jaar. Om de kosten te drukken is Eemnes namelijk overgestapt naar een ander vuil-ophaal bedrijf. Meer over het ophalen en aanbieden op de gemeentewerf van de diverse soorten afval leest u op de Kalender Huishoudelijk Afval die rond deze tijd huis-aan-huis vespreid wordt.