FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland




---

Voorbereidingen FloraHolland Trade Fair 2004 in volle gang (23-12-03)

De voorbereidingen voor de FloraHolland Trade Fair 2004 zijn in volle gang. FloraHolland organiseert de FloraHolland Trade Fair van 10 tot en met 12 maart op vestiging Naaldwijk. Deze handels- en relatiebeurs is toonaangevend in de sector en vormt een goede afspiegeling van de marktplaats FloraHolland. De FloraHolland Trade Fair vormt een inspirerende omgeving om zaken te doen en te investeren in relaties.

Voor aanvoerders is de beurs een unieke gelegenheid om hun bedrijf en producten te presenteren aan een internationaal koperspubliek. FloraHolland biedt haar aanvoerders meerdere deelnamemogelijkheden, een orderbeurs, het kwekersplein en het trends & conceptenplein.

Om u uitgebreid te informeren over de deelnamemogelijkheden is een informatiebrochure samengesteld. In deze brochure vindt u alle informatie over de beurs, de deelnamemogelijkheden en het inschrijfformulier voor deelname. Klik hier voor de informatiebrochure en het inschrijfformulier. De inschrijvingstermijn voor de FloraHolland Trade Fair sluit op 30 januari 2004.