Gemeente Westerveld

23-12-2003
Herziene beleidsregels Welzijn en Zorg 2004-2007

De gemeenteraad heeft donderdagavond 18 december 2003 de beleidsregels Welzijn en Zorg herzien. De kern van de wijzigingen betreft een verlaging of beeindiging van meerdere subsidies op dit gebied.

Door de financiele taakstellingen van de gemeente Westerveld in de komende jaren moeten ook de subsidies worden aangepast. Naast exacte bedragen die met de betreffende instellingen zijn besproken, zijn een groot aantal kleinere subsidiebedragen aangepast of op nihil gezet. Dit treft vooral de subsidies voor recreatieve activiteiten.

Deze herzieningen zijn eerder dit jaar met de instellingen besproken of schriftelijk aan hen kenbaar gemaakt. De subsidievragers ontvangen een brief of beschikking met nadere informatie over de beleidsregels die van toepassing zijn op hun instelling. Voor alle anderen zijn de beleidsregels ter inzage op het gemeentehuis of vanaf half januari a.s. op de website.

De subsidies zijn gehouden aan het subsidieplafond. Het subsidieplafond is gerelateerd aan de budgetten in de gemeentebegroting 2004.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Kees van Hasselaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Welzijn. Zijn telefoonnummer is (0521) 349 381, zijn email adres k.vanhasselaar@gemeentewesterveld.nl