26/12 De Leijgraaf

Uden 26-12-2003

RIJDEN ONDER INVLOED, Veghel

Een 46-jarige automobilist uit Berlicum is donderdagnacht betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal. De controle was op de Udenseweg in Veghel.

MAN HEEFT VLAG ONDER ZIJN JAS, Veghel

De politie heeft donderdagnacht een 21-jarige inwoner van Veghel aangehouden op de Erpseweg in zijn woonplaats. De man had een vlag onder zijn jas, die afkomstig was van een bedrijf aan die straat. Hij is de volgende dag met een proces-verbaal huiswaarts gestuurd.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR OPENLIJKE GEWELDPLEGING, Uden

De politie heeft donderdagnacht twee inwoners van Lithoijen, 18 en 20 jaar oud, aangehouden op de Kastanjeweg in Uden. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging en het slaan van een 20-jarige inwoonster van Erp. De mannen zouden samen met een aantal anderen uit een horecagelegenheid aan de Markt in Uden gezet zijn in verband met onenigheid. Buiten kreeg de groep weer ruzie. De 20-jarige probeert de ruzie te stoppen en wordt daarbij geslagen. De verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

MAN WEIGERT WEG TE GAAN, Erp

Een 17-jarige inwoner van Erp is donderdagnacht aangehouden op het Hertog Janplein in zijn woonplaats. De politie had een melding gekregen van een vechtpartij tussen een twintigtal personen. Toen zij ter plaatse kwam was de vechtpartij al voorbij. De 17-jarige man bleef echter aanwezig op het plein en gedroeg zich recalcitrant. Ondanks meerdere bevelen om de locatie te verlaten bleef hij aanwezig. Daarop werd hij aangehouden. Hij is die ochtend met een proces-verbaal in vrijheid gesteld.