Ingezonden persbericht


VUGHTSE SPORTCLUB PRINS HENDRIK

AFDELING ATLETIEK EN TRIM

PERSBERICHT

's-Hertogenbosch, 27 november 2003

Voorverkoop 32e Brabants Dagblad Kangoeroeloop gestart

Donderdag 27 november is de voorverkoop van de startbewijzen voor de Brabants Dagblad Kangoeroeloop begonnen. Op vrijdagmiddag 26 december vindt vanaf Sportpark De Koepel in Vught-Noord de 32e editie plaats.

Deze Tweede Kerstdag is weer beschikbaar voor mooie trimlopen op een verkeersarm parcours door de Brabantse natuur tussen Vught en de Drunense Duinen.

Deze editie staan de volgende afstanden op het programma:


- 5 kilometer


- 7,5 kilometer


- 12 kilometer


- 15 kilometer


- 21 kilometer


- 27 kilometer

De routes voeren door de Vughtse Heide (alle afstanden), door naar de IJzeren Man (12 kilometer en verder), en vervolgens naar Cromvoirt (15 kilometer), De Distelberg (21 kilometer), of de Drunense Duinen (27 kilometer), en alle langs het Drongels Kanaal terug naar Vught.

De start van alle afstanden is stipt om 13.30u vanaf De Koepelweg in Vught-Noord, en de trimloop staat open voor trimmers, wandelaars, atleten, en snelwandelaars. Na afloop is er een mooie herinnering tegen inlevering van het startbewijs.

De startbewijzen zijn op 26 december vanaf 11.00u te verkrijgen op het Sportpark, of in de voorverkoop bij de volgende adressen:


- Marinus Textiles Vught (hoek Marktveld/Dorpsstraat)


- Runnersworld Den Bosch (Vughterstraat 5)


- Clubhuis Prins Hendrik Vught, Koepelweg 16 (tijdens trainingsuren)

Meer informatie is te verkrijgen bij Luc Koning, tel. 073-6569529

en op internet: http://www.ph.nl/kangoeroeloop
* Robbert-Jan Jansen en Monique de Wilt, beide lid van Prins Hendrik Vught, zijn 27 november afgereisd naar het Parijse sportcentrum INSEP. In de Franse hoofdstad nemen de beiden deel aan het trainingsweekend van het Regionaal Talenten en Trainingscentrum Springen in Zoetermeer. Jansen en De Wilt zullen op het INSEP 3 dagen trainingen volgen onder leiding van polsstokhoogspringtrainer Jaap van der Plaat van Ilion Zoetermeer. De Delftse Monique de Wilt maakte afgelopen dinsdag in de Haagsche Courant kenbaar dat ze haar trainingen op dit onderdeel heeft hervat na haar bekendmaking - op 17 mei jongstleden - met topatletiek te stoppen. Clubgenoot Thomas Kortbeek vertrekt zaterdag 2 januari 2004 voor een trainingsstage met de KNAU naar Zuid-Afrika. De Vughtse student reist samen met hoogspringer Wilbert Pennings af naar Stellenbosch voor een 3-weeks verblijf. Kortbeek veroverde afgelopen zomer op de 400 meter horden goud op de Universiade in Zuid-Korea en brons op de Europese kampioenschappen onder 23 jaar in Polen.

EINDE BERICHT

NOOT VOOR DE REDACTIE (