THE JACKSONS INTER. FAN CLUB

Michael Jackson fandemonstratie op het Beursplein te Amsterdam

Amsterdam 19 December 2003

De Nederlandse Michael Jackson fans houden op zondag 28 december een kaarslichtbijeenkomst / MJ-fan-demonstratie op de Beursplein te Amsterdam.

Amsterdam - The Jacksons International Fan Club - TJIFC, organiseert op zondag 28 december een kaarslichtbijeenkomst / MJ-Fan demonstratie op de Beursplein te Amsterdam, naar aanleiding van de onterechte beschuldigingen, aanklacht en voorarrest van de King Of Pop. Deze leugens zijn vooral gebaseerd op geldzucht en wraak. Michael Jackson is onschuldig.

De kaarslichtbijeenkomsten of wel 'MJ Fans Candle Light Vigils' genoemd, worden wereldwijd gehouden door Michael Jackson fans in diverse landen en op verschillende data. Ook de Nederlandse Michael Jackson fans staan volledig achter Michael. Daarom komen wij op zondag 28 december op het Beursplein in Amsterdam bijeen om dit kenbaar te maken aan een ieder.

Hierbij wordt de pers en het publiek geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en geven de Nederlandse Michael Jackson fans en fanclub blijk van hun volledige steun aan Michael Jackson.

Datum: zondag 28 december 2003 Tijdstip: 2 p.m. - 6 p.m. Locatie: Beursplein Plaats: Amsterdam Informatie: info@tjifc.com Website: http://www.tjifc.com

The Jacksons International Fan Club - TJIFC,

Wiedjai Sewgobind,

TJIFC Postbus 9556 1006 GB Amsterdam

Tel: 020 - 61 000 83 Mobiel 06 - 54 28 50 66 http://www.tjifc.com E-mail: info@tjifc.com

19 dec 03 13:36