Ingezonden persbericht




Geachte redaktie,

Toerclub Erp gaat dit jaar op Zondag 28 december een groots wielerevenement organiseren een zogenaamde Veldtoertocht Tocht (VTT). Toerclub Erp is op 28 december de enige club die een dergelijk evenement organiseert in de regio. Dit is een tocht die voert door de bosrijke omgeving van Erp en waaraan door recreanten/toerfietsers wordt deelgenomen. Tevens wordt er dit jaar weer een extra tintje aan toegevoegd doordat Toerclub Erp, natuurvereniging de Bosbeertjes steunt met een deel van het inschrijfgeld. Wij verzoeken u om onderstaande bericht in uw krant op te nemen. Indien mogelijk in de editie/programma van week 52, van de Kerst-week en als deze er niet is dan de laatste editie voor Kerst.

PERSBERICHT

RABOBANK VELDTOERTOCHT ERP
Op Zondag 28 december organiseert Toerclub Erp een groots opgezette veldtoertocht. Dit is alweer de 9-de uitgave die Toerclub Erp organiseert, tevens is dit evenement de enige in haar soort op die dag in de regio. De vrij pittige tocht voert door de prachtige bosrijke omgeving van Erp. Inschrijven kan op zondagmorgen tussen 8.30 en 10.00 uur in de kantine van de voetbalvereniging Erp, waar ook het vertrek is. Iedere toerfietser met mountainbike of veldcrossfiets kan deelnemen. Er is een parcours van 30km en 40km uitgezet, met halverwege een pauzeplaats. Na afloop kunt u uw fiets afspuiten en zelf kunt u gebruik maken van een warme douche. Doe ook ´ns een keer mee met een veldtoertocht. Het is namelijk hardstikke leuk en heel gezond, dus wacht niet met het maken van goede voornemens tot het volgende jaar maar kom nog dit jaar naar Erp. Tevens is er een verloting van diverse fiets-artikelen, beschikbaar gesteld door EMPELLA Fietsen Erp. Iedere deelnemer neemt gratis deel aan deze loterij. Uw inschrijfkaart is tevens uw lot. NTFU leden betalen 2 Euro en niet leden 3 Euro jeugd tot 16 jaar ½ Euro. Om te laten zien dat veldtoerfietsen en zorg voor de natuur hand in hand gaan stelt Toerclub Erp een deel van de opbrengst ter beschikking aan Natuurvereniging de Bosbeertjes. Deze vereninging beoogt de jeugd bekend en vertrouwd te maken met de natuur. Tot ziens in Erp.

EINDE BERICHT
Bij voorbaat hartelijk dank voor het plaatsen van dit bericht, wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2004.

Met vriendelijke sportgroet,
Veldtoercommissie TCE
Martin van Geffen

Kontaktpersoon:Martin van Geffen http://www.tcerp.nl/ Tel. prive: 0413-212815 Tel. werk: 0499-551257 (rechtstreeks)
---- --