Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg (27-28/12)

Tilburg, zondag 28 december 2003

Agenten houden dronken bestuurder aan
TILBURG: Op 2e kerstdag hield de politie rond 16.15 uur op de Spoorlaan een 64-jarige Tilburger aan voor het rijden onder invloed. De man negeerde een rood verkeerslicht waarna hij een stopteken kreeg van de politie. Hieraan gaf hij geen gevolg. Nadat de bestuurder alsnog tot stilstand was gebracht, roken de agenten een zware alcohollucht. De man kreeg een rijverbod van 12 uur. De politie maakt proces-verbaal op.

Aanhouding gezochte
TILBURG: Op vrijdagavond 26 december hield de politie op de Nassaustraat een 45-jarige man uit Tilburg aan. De man bleek een openstaande geldboete te hebben. Omdat hij niet kon/wilde betalen, is hij overgebracht naar het cellencomplex van de politie.

Politie pakt lastige klant op
TILBURG: De politie hield in de Veemarktstraat op 27 december omstreeks 01.00 uur een 21-jarige man uit Tilburg aan. De man was uit een horecagelegenheid gezet omdat hij zich vervelend gedroeg. Toen de politie hem aanspoorde te vertrekken, gaf hij geen gehoor. Vervolgens hebben agenten de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Omstreeks 07.00 uur kon hij het bureau verlaten met een bekeuring op zak.

Man gearresteerd
TILBURG: Een 18-jarige man uit Tilburg is op 27 december omstreeks
01.45 uur op de Paleisring door de politie aangehouden. Getuigen verklaarden dat de man met een fles naar een andere man zou hebben gegooid. Die raakte gewond in zijn gezicht. De politie heeft de man meegenomen naar het bureau en ingesloten.

Politie pakt dronken bestuurder op
TILBURG: De politie hield op zondag 28 december omstreeks 03.30 uur op de Hart van Brabantlaan een 32-jarige man uit Tilburg aan voor het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs is ingevorderd. Tevens kreeg de man een bekeuring voor het feit dat hij 130 km/u reed op een weg waar maximaal 50 km/u is toegestaan. De verdachte is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Bron: Connie Polak