Ingezonden persbericht

Nieuwe moderne manier om te stoppen met roken

- De 'chat-buddy-methode' is stoppen samen met anderen via internet

AMSTERDAM, 20031228 -- De chat-buddy-methode helpt stoppers persoonlijk en direct 1:1 bij het stoppen met roken. Via internet maakt men contact met elkaar en wordt afgesproken mekaar te steunen bij het stoppen. (buddy) Het contact (chat), kan 24 uur per dag, 7 dagen per week plaatsvinden, via de website in de hiervoor beschikbaar gestelde kanalen.


Deze nieuwe methode heeft door zijn persoonlijke aanpak al in korte tijd een aantal mensen van het roken afgeholpen. Degene die eerder gestopt zijn, staan (zonder financiële bedoelingen) klaar om nieuwe stoppers te helpen. Zij weten als geen ander hoe moeilijk het stoppen met roken is. De pijn maar ook de vreugde van weer een dag ROOKLOOS te zijn doorgekomen wordt gedeeld met je buddy.

Alles speelt zich af via de website www.rookloos.nl
Je meldt je aan bij het forum en hier kom je in contact met je medestoppers (buddy's). Hier kun je ook wat vertellen over jezelf. Tevens kun je via de website Direct Chatten; Chatten zonder speciale programma's en 1:1 communiceren met medestoppers. Ook op die moeilijke momenten, soms s'avonds laat.

Enkele reacties:
Mijn nicknaam is Shiva.
Ben na meer dan 20 jaar stevig roken gestopt. Ik ben zelf best behoorlijk trots dat het me is gelukt. Heb heeeel boel erg veel steun gehad aan mun maatje Max!

Nickname: CF
Eindelijk eens de knoop doorhakken. En deze methode doet mij ook aanleiding om er meer achter te staan. De chat-buddy-methode is wel een helder idee.
We helpen elkaar allemaal en steunen elkaar natuurlijk maar dan is er een buddy waarmee je toch wat verder gaat en waar je op kan vertrouwen.
En degene die zijn gestopt dat die het maar lang vol mogen houden. En op mijn steun kan (kunnen) je (jullie) rekenen.


Website: www.rookloos.nl
Forum: www.rookloos.nl/forum/index.php
Direct Chatten: www.rookloos.nl/doenumee.html
Contact: webmaster@rookloos.nl




Ingezonden persbericht