Gemeente Son en Breugel


Busroute lijn 9 gewijzigd
29-12-2003
Wij hebben reeds eerder de vermoedelijke nieuwe route van buslijn 9 gepubliceerd. Bij deze publicatie hebben wij ook aangegeven dat er nog enkele obstakels (verkeersremmende maatregelen) verwijderd moeten worden. Omdat deze obstakels pas in de derde week van januari verwijderd kunnen worden, zal lijn 9 tot die tijd een andere lus rijden in Breugel. In Son (de Gentiaan) blijft de route hetzelfde.

Voor alle duidelijkheid geven wij hieronder de huidige route aan: Vanaf het station in Eindhoven stopt de bus bij de volgende haltes: Catharinaziekenhuis, Ir. Ottenbad en Castillelaan en de Verlengde Huizingalaan.

In Son en Breugel kunt u opstappen bij de bus haltes langs de route: Ekkersrijt 5000 Ekkersrijt 4000 Ekkersrijt 4200 Ekkersrijt 4300 Ekkersrijt 6000 Rijksweg A50 Gentiaanlaan Australiëlaan Aziëlaan Afrikalaan Gentiaanlaan Planetenlaan - Piet Heinlaan - Evertsenlaan - Asteroïdenlaan - Kometenlaan - Planetenlaan - Eind - Sterrenbeeldlaan enz. als tegengesteld aan de route vanaf Eindhoven.

Meer informatie over routewijzigingen

Wij kunnen ons voorstellen dat deze wijziging voor verwarring kan zorgen. Wij adviseren u dan ook contact op te nemen met de klantenservice van Hermes, 0900 821 22 08. Of surf naar www.hermes.nl Een folder met informatie over de gewijzigde buslijnen van Hermes kunt u ophalen bij de receptie in het gemeentehuis.