Ingezonden persbericht

Nog 25 uur.....

Aan onze mediarelaties,

Niet eerder in ons bestaan kenden we -Popcentrum Podium en Muziekcafe De Troubadour en beiden onderdeel van de Podium Groep- zo'n succesvol jaar. 2003 was voor ons in meerdere opzichten dan ook he-le-maal top. Nationale en internationals acts wisten ons te vinden en Hardenberg kwam daardoor nóg beter op de (inter-)nationale concertagenda te staan.

Dat we redelijk op de goede weg zijn bewijzen de concerten die al voor 2004 geboekt zijn, maar ook de ruim 7000 (!) abonnees die wekelijks onze gratis Nieuwsbrief ontvangen. Ongekende aantallen in de branche. Daarbij start 2004 ook nog eens met een kakelverse, spiksplinternieuwe Podiumsite.

Het was voor ons bijzonder aangenaam te ervaren dat veel (nieuwe) mediarelaties -al dan niet aangekondigd- een avondje bij ons kwamen stappen. Hardenberg hééft het wel, zo af en toe! Toch? Ook in 2004 zullen we weer tal van nationale en internationale topacts op onze podia begroeten. Be there!

Directie en medewerkers van Podium en De Troubadour wensen je een fantastische jaarwisseling en in alle opzichten een goed, gezond en gelukkig 2004.

Met vriendelijke groet,

Directie Podium Groep

Herman Potgieter & Jan Kremer

http://www.poppodium.nl