De echte strijd barst los met IDOLS talentbox

Wordt nederlands nieuwste idool

DEN HAAG, 20031230 -- Op 3 januari 2004 barst in de VS, de UK en Nederland de competitie los tussen alle zangtalenten die via de IDOLS talentbox hun opnames op de websites geplaatst hebben. Op www.idolstalentbox.nl zullen de 160 hoogst genoteerde ingezonden nummers gaan strijden voor de fel begeerde eerste plaats. Deze eerste competitie zal 4 weken duren. De 13 periodewinnaars zullen aan het eind van het jaar gaan strijden voor de Grote Prijs: een opname van een demo-cd ter waarde van 5000 Euro! Er wordt momenteel geinventariseerd of de grote winnaar/winnares in het voorprogramma van een bekende Nederlandse artiest gaat optreden.


Natuurlijk zijn er al een aantal zangtalenten die met kop en schouders boven de rest uitsteken, een daarvan is de 20-jarige Lianne Wardenaar, beter bekend onder de artiestennaam 'Alterbabe'. Met haar versies van Ironic (Alanis Morissette) en Fallin' (Alicia Keys) heeft zij vele harten al veroverd. Zij voert onbetwist de lijst aan van de categorie:16 jaar en ouder!!

De Idols TalentBox is een interactieve variant van het gelijknamige tv-programma. Uit vier categorieen (16- / 16+ / M / V) wordt uiteindelijk de winnaar gekozen. De interactieve Box bevat een professionele microfoon, computer studio software voor song recordings, tien top 40 hits inclusief bonus tracks. Met de professionele microfoon van de Idols Talentbox kun je zelf via de PC jouw eigen favoriete liedjes inzingen en opnemen.

De interactieve speciale functies op de studioconsole van de Idol Talent Box maken het mogelijk om alle opgenomen songs rechtstreeks te versturen naar de officiële website van Idols Talentbox. Op deze website wordt er gestemd op de mooiste inzendingen. De beste opnamens verschijnen zelfs in de Idols Talentbox Top 10. Op deze site vind je niet alleen ingezonden muziekstukken, maar ook de laatste nieuwtjes van het tv programma Idols, downloads en andere relevante wetenswaardigheden. De Idols TalentBox geeft je de kans om te ervaren wat het is om een echte Idol te zijn.

De Idols TalentBox is inmiddels in de VS en de UK een groot succes. In Nederland wordt de Idols Talentbox verkocht bij De Bijenkorf, Free Record Shop en Bart Smit.