Ingezonden persbericht


166845e.gif


Persbericht


Datum verzending: 5 januari 2004

166845f.gif


Cosyco IT Solutions eerste en enige distributeur Zone Labs in Europa


Cosyco IT Solutions is door Zone Labs, fabrikant van s-werelds meest bekende personal firewall ZoneAlarm, geselecteerd om als eerste en voorlopig enige distributeur in Europa haar producten in de Benelux te gaan distribueren. De focus zal hierbij liggen op de distributie van de enterprise oplossing Integrity. De distributie van haar producten via Cosyco IT Solutions is voor Zone Labs een pilot op basis waarvan Zone Labs eventueel zal beslissen ook in de rest van Europa haar producten via distributie op de markt te brengen.

Cosyco IT Solutions zal naast de verdeling van de Zone Labs producten, ook instaan voor de support en de training van zowel resellers als eindgebruikers.

Value Added Distributeur Cosyco IT Solutions heeft vestigingen in Nederland (Eindhoven) en België (Vilvoorde) en is reeds meer dan 23 jaar actief op de Benelux markt.


Zone Labs

Zone Labs is toonaangevend ontwikkelaar van endpoint security oplossingen die wereldwijd meer dan 20 miljoen pc s en de waardevolle informatie hierop tegen hackers en diefstal van data beschermen. Hun producten worden gebruikt door multinationals, middelgrote en kleine bedrijven en door thuiswerkers. Zone Labs is in 1997 in de VS opgericht en is één van de meest vertrouwde merken in de Internet security.


ZoneAlarm

ZoneAlarm, inmiddels door miljoenen gebruikers gedownload en als standaard personal firewall gehanteerd, biedt de ideale oplossing op het gebied van Internet security voor thuisgebruikers. ZoneAlarm Plus en ZoneAlarm Pro bieden naast gebruiksgemak extra bescherming in de vorm van spam blocking en cookie control.


Enterprise oplossing

Zone Labs Integrity is de enterprise oplossing van Zone Labs en biedt grote ondernemingen een uitgebreide security. Het combineert de firewall technologie met application control en legt policies centraal vast.


Zowel ZoneAlarm als Zone Labs Integrity zijn in de loop der jaren herhaaldelijk in de prijzen gevallen. Onlangs werd ZoneAlarm Pro door PC Magazine uitgeroepen tot de beste keuze van de redactie.


Over Cosyco IT Solutions

Cosyco IT Solutions, Cosyco is gespecialiseerd in IT Security, Host Connectivity, Enterprise Application Integration en Desktop Management. Specialisme in deze technologie stelt Cosyco in staat om bedrijven in het gehele proces van evaluatie, installatie en implementatie te begeleiden. Daarmee is Cosyco een unieke partner voor haar resellers en hun eindgebruikers.


Einde persbericht


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Astrid van den Berg, Marketing Manager, tel. 040-2 333 555, e-mail astrid.vandenberg@cosyco.com.


---