Ingezonden persbericht


Vooraankondiging - Persbericht

Wine Professional: 5 t/m 7 januari 2004, Congres Centrum, RAI Amsterdam

In het culturele hart van Nederland, internationaal georiënteerd, zakelijk centrum van de randstad én, met zeven sterrenrestaurants, tevens de culinaire hoofdstad van ons land vindt de 2e editie van Wine Professional plaats. Het evenement wordt gehouden tijdens de eerste 3 dagen van de grootste horecavakbeurs van de Benelux (Horecava), in het Congres Centrum "Auditorium" van de Amsterdam RAI.

De organisatie, wederom in handen van The Wine & Food Association & RAI Amsterdam, verwacht ruim 80 exposanten die tijdens dé vakbeurs op het gebied van kwaliteitswijn(en), fijne gastronomie en aanverwante artikelen hun producten zullen presenteren.

Speciale programma's m.m.v. binnen- en buitenlandse coryfeeën De beurs zal worden omlijst met een breed programma speciaal gericht op de professional met passie voor zijn/haar vak: altijd geïnspireerd en vernieuwend bezig met kwalitatief hoogstaande producten, op zoek naar nog mooiere wijnen en/of wijn-spijscombinaties en artikelen. Talloze nationale en internationale coryfeeën uit het metier zullen hun opwachting maken om uiteenlopende educatieve, boeiende masterclasses en demonstraties te verzorgen. Op dit moment reeds bekende onderdelen zijn o.a.:

· Finaleproeverij van de Nationale Huiswijncompetitie, in de categorieën (eet)cafés, brasseriën, (elite)restaurants;
· Uitreiking Persian Beluga Trophy (1000 gram Beluga kaviaar) voor dé ultieme kaviaaramuse;
· Uitreiking Copa Jerez, de sherry-spijscombinatie voor chefs;
Bezoekers
Wine Professional verwelkomt naast restaurateurs, hoteliers, chefs, maîtres en sommeliers, ook inkopers, eigenaren van delicatessenzaken, wijnspeciaalzaken, etc. Kortom: alleen diegenen die beroepsmatig met wijn en/of fijne gastronomische producten werken.

Toegangsbeleid

· Uitnodigingen met toegangskaarten zullen door de organisatie worden verstrekt en mede door de exposanten worden vergeven.
· Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via internet: proefschrift.nl.
· Toegangskaarten kosten aan de kassa van het Congres Centrum (Auditorium) euro 25 p.p.p.k., tegen vertoning KvK-uittreksel en/ of legitimatie waarmee men kan aantonen hij/zij in de branche werkzaam is.
· Bezoekers van de Horecava kunnen Wine Professional bezoeken tegen een gereduceerd tarief.
Algemene gegevens
naam: Wine Professional
locatie: Congres Centrum (Auditorium), RAI Amsterdam data: maandag 5 t/m woensdag 7 januari 2004 openingstijden: 12.00 uur t/m 18.00 uur

noot redactie/ niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie/ deelname:

Secretariaat Wine Professional 2004
p/a The Wine & Food Association
Carsten Klint
Oude Schans 11 - 1011 KR Amsterdam - Nederland
G: +31 (0)6 - 52.42.11.30
T: +31 (0)20 - 625.12.98
E: info@proefschrift.nl
F: +31 (0)20 - 624.50.28