Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon (024) 329 91 11 Telefax (024) 329 23 78 E-mail gemeente@nijmegen.nl

Postadres Postbus 9105 6500 HG Nijmegen

persinformatie

Datum Nummer persbericht
22 december 2003 p166


Reconstructie Stieltjesstraat

De Stieltjesstraat wordt vanaf 5 januari heringericht. De reconstructie dient de aanleg van de Snelbinder, de snelle fietsroute tussen de Waalsprong en het centrum van Nijmegen. De werkzaamheden duren vier weken.

Tussen Spoorstraat en Nieuwe Marktstraat krijgt de Stieltjesstraat een nieuwe indeling voor de weggebruikers. Aan de kant van het politiebureau wordt een fietspad aangelegd voor fietsers van en naar de Snelbinder. Naast het fietspad wordt het wegdek voor automobilisten aangelegd. Het huidige fietspad aan de overkant van de weg vervalt door deze nieuwe indeling.

Tijdens de werkzaamheden is de Stieltjesstraat vanaf de Nieuwe Marktstraat richting Centraal Station afgesloten. Verkeer afkomstig van de Kronenburgersingel wordt via Tunnelweg en Spoorstraat omgeleid richting Centraal Station. Vanaf het Centraal Station naar de Kronenburgersingel ondervindt het verkeer geen hinder van de werkzaamheden. Afhankelijk van de (weers)omstandigheden is de reconstructie van de Stieltjesstraat gereed op vrijdag 30 januari 2004.

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Adriaansens, doorkiesnummer 3292380


---

Alle informatie in dit e-mailbericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht