Ingezonden persbericht

Datingwereld lanceert informatief overzicht datingsites

AMSTERDAM, 20040105 -- Datingwereld.nl lanceert als eerste in Nederland een overzicht met onafhankelijke, kenmerkende en informatieve beschrijvingen van het aanbod in Nederland van serieuze datingsites.


Recente onderzoeken wijzen uit dat daten via het internet steeds populairder wordt, ook in Nederland. De sterke toename van het gebruik van internet om met personen in contact te komen leidt er toe dat ook steeds meer partijen zich als bemiddelaar aanbieden op het internet. Personen die via het internet met andere personen in contact willen komen zien door dit grote aanbod de bomen in het bos niet meer. Daarnaast bieden veel bemiddelaars via internet ondermaatse services.

Datingwereld.nl wil middels haar website, www.datingwereld.nl, personen een goed en duidelijk overzicht geven met kenmerkende informatieve beschrijvingen van kwalitatief hoogwaardige datingsites. Personen kunnen middels datingwereld.nl zelf een goed oordeel vormen over welke datingsite goed past bij hun behoeften. Datingwereld.nl is een onafhankelijke organisatie.




Ingezonden persbericht