Ingezonden persbericht


Uitzending 16 januari 20.00 - 21.00 uur

----------

Watnou..?! vrijdag 16 januari tussen 20.00 en 21.00 op 747 am

Vrijdag 16 januari is er weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma voor en door jonge moslims. In WAT NOU..?! deze week Samiro, die rapt over de dingen die hij in het dagelijkse leven meemaakt met opzwepende en rustige beats.

Sander Voerman studeert filosofie in Tilburg en is een van de initiatiefnemers van de Branding; een tijdschrift over filosofie die zich buigt over de vraag waarom het een teringbende is in de wereld. Sander mag komen vertellen hoe ver ze zijn met het beantwoorden van die vraag.

De Kindertelefoon bestaat 25 jaar. Aanleiding voor ons om Inge van der Schee van de Kindertelefoon aan de tand te voelen over de veranderende maatschappij en hoe dat zijn weerslag heeft gehad op haar werk. Hoe gaan zij om met moslimjongeren? Ook praten we met haar over de schietpartij op het Terra College in Den Haag. Zijn scholen de afgelopen jaren onveiliger geworden?

De Arabisch Europese Liga Nederland organiseert aanstaande zondag in Amsterdam een discussie over het verbieden van religieuze symbolen. Dit naar aanleiding van het verbod in Frankrijk. Hafida, Mustafa en Samira van de AEL- Nederland komen uitleggen waarom zij vinden dat moslimvrouwen het slachtoffer zijn van dit verbod.

Tot slot is er een column van Abdelhakim.

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!



Ingezonden persbericht