Politie Zeeland

W-0318-2004 DIEFSTAL UIT AUTO

Tussen vrijdag 20.00 uur en zaterdagmiddag 15.00 uur werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Steenen Beer te Vlissingen.
Uit de auto werden een aantal cd's en de geluidsapparatuur weggenomen. Schadebedrag is niet bekend.

W-0319-2004 VERKEERSCONTROLE

In Serooskerke werd zaterdag tussen 10.45 uur en 12.00 uur een verkeerscontrole gehouden op twee locaties waarbij ongeveer 30 voertuigen werden gecontroleerd.
De controles, die vooral waren gericht op aanhangwagens, werden gehouden op de Wilgenhoekweg en de Hondegemseweg. In totaal werden 16 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. niet werkende richtingaanwijzers, niet werkend remlicht en overbelading.

Z-0320-2004 RIJBEWIJS INGENOMEN

Van een 58-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis werd zaterdagmiddag her rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
De automobiliste was op de Bootstraat in Aardenburg achteruit gereden en kwam hierbij met de linkerwielen tegen de stoeprand en reed vervolgens tegen een hek. De vrouw reed weg en parkeerde haar auto een eindje verderop op een parkeerterrein aan de Gaaiperswei. Toen ze werd aangesproken door agenten, rook haar adem naar alcohol waarop een blaastest werd afgenomen. Hieruit bleek dat ze 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop ze haar rijbewijs moest inleveren.



Politie Zeeland