Digitale Gemeente Houten

Overdekte speeltuin deze zomer in Houten

zaterdag 17 januari 2004 - Door: Anouk Siegenbeek

Ouders met kinderen tot 12 jaar hoeven op een druilerige zaterdagmiddag niet meer uit te wijken naar IKEA: Houten krijgt deze zomer een 3000m2 groot kinderspeelparadijs met de naam Bal-lorig.

In het speelparadijs, dat op de Weteringhoek wordt gebouwd, kunnen de kinderen vanaf deze zomer spelen in en op o.a. ballenbakken, glijbanen, springkussens en verkeerscircuits.

De nieuwe vestiging in Houten verwacht zon 70.000 bezoekers per jaar te trekken, dagelijks kunnen zeker vijfhonderd kinderen komen spelen. Er zullen ook veel kinderen uit de regio komen klimmen en klauteren aangezien deze vestiging de eerste in de regio Midden-Nederland is. De speeltuin is zeven dagen per week geopend van 10 tot 19 uur (behalve 1ste kerstdag en Nieuwjaarsdag).

De toegang voor ouders is gratis; kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen voor 5 de hele dag in de overdekte speeltuin blijven.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).